Busques una nova pàgina web?

El teu disseny web actual no fa el que hauria de fer? Et fa vergonya? Potser sembla antic i caducat. Potser el vas construir tu mateix quan vas començar i no sembla tan profesional com t’agradaria. O potser simplement no aconsegueix captar clients.

O potser encara no tens cap pàgina web. Però no et pots permetre una inversió inicial estratosférica i no tens ni temps ni les habilitats per fer-ho tu mateix? Per on comences?

Vols un lloc web que atregui clients mentre dorms? Un que estàs orgullós de mostrar? Un que doni la impressió “correcta” del vostre negoci al tipus de clients que voleu? Un que mostri certa personalitat i a la vegada capti més clients amb menys esforç?

Treballar amb ON Bamboo

Per què On Bamboo?

L’equip On Bamboo porta més de quinze anys en el negoci del disseny web, i sabem que es el que funciona i que necessita una web com la vostra.

No som una agència de disseny web tradicional. A On Bamboo tenim una prioritat per sobre de qualsevol altra. La teva nova web ha de ser la millor inversió pel teu negoci.

Què ens fa diferents?

Una metodología única on volem entendre el teu negoci: què feu, per a qui ho feu i què voleu que faci la gent quan visiten el vostre lloc web. A On Bamboo no t’atabalarem amb conceptes tècnics ni de disseny.

La web com a servei perquè volem que el teu negoci no es freni mai. A On Bamboo no demanarem una inversió inicial. Tindràs la teva web amb una quota mensual que pots deixar de pagar en qualsevol moment.

Sempre al teu costat i volem estar durant molts anys oferint-te un suport excepcional. On Bamboo no vol ser qui us ha dissenyat la web. Volem ser el vostre consultor digital de confiança.

Quin és el procés?

No volem que fer una web amb On Bamboo sigui un mal de cap. El procés està dividit en quatre fases.

Hem definit un procés simple i ràpid. El temps que triguem a completar la web dependrà principalment d’un únic factor, el temps que trigueu a recopilar el contingut de la web.

01 Trucada

Videotrucada inicial per entendre el teu negoci i que busques amb la nova web

02 Proposta

Rebràs una proposta on s’indiquen totes les condicions de la web

03 Contingut

T’enviarem un formulari on hauras de facilitar-nos tot el contingut de la web

04 Implementació

Implementarem la web utilitzant el concepte “entrega en un dia”.

Parlem de diners? La web com inversió

A On Bamboo tenim una premisa per davant de cap altra. Tindre una pàgina web no pot ser una despesa si no la teva millor inversió. La web és el vostre treballador més eficient i treballa les 24 hores del dia cada dia per atraure i tancar nous clients.

A mes a mes, no creiem en els processos de venda on es necessita un llarg procés comercial per entendre el que et cobrarem per un lloc web. El teu temps (i el nostre) és valuós…

Com ho aconseguim?
A On Bamboo, hem decidit estandarditzar al màxim els nostres processos per poder oferir preus competitius i un servei exceptional.

Els nostres plans

Tots els nostres llocs web estan construïts amb WordPress i són 100% “responsive” (és a dir, es veuran bé tant en mòbils com en ordinadors). A més a més totes les pàgines webs estan dissenyades per ser fàcils d’actualitzar; tant si ho vols fer tu com algú del nostre equip.

Pàgina Única

79 €

AL MES

Allotjament
Manteniment
Domini
Certificat SSL
1 pàgina de contingut
3 pàgines legals

Multi-Pàgina

99 €

AL MES

Allotjament
Manteniment
Domini
Certificat SSL
Pàgines il·limitades de contingut
3 pàgines legals

VIP+

199 €

AL MES

Allotjament
Manteniment
Domini
Certificat SSL
Pàgines il·limitades de contingut
3 pàgines legals
Actualitzacions de contingut il·limitats

FAQ (Preguntes Freqüents)

Que necessito per començar?

El primer pas és concertar una reunió amb On Bamboo utilitzant aquest enllaç. Si tens qualsevol pregunta no resolta no dubtis a escriure’ns.

Què he de proporcionar per fer la web?

T’enviarem un qüestionari perquè ens facilitis tot el contingut que apareixerà a la web. La vostra identitat de marca (colors, tipografia, logotip), imatges que vols fer servir, serveis que oferiu, descripcions d’aquests serveis i també altres llocs web que t’agradin o que no t’agradin per utilitzar com inspiració.

No tinc identitat de marca creada o vull canviar-la, pots fer-ho per mi?

Treballem estretament amb diversos dissenyadors i podem proporcionar-te un pressupost per aquest servei.

No sé què escriure. Podeu escriure’m els textos de la web?

La millor persona per escriure el contingut de la teva web ets TU! Coneixes el teu negoci millor que ningú i la impressió que vols transmetre. No obstant això, tenim redactors experimentats que poden editar i polir el contingut, i si cal, també ho poden escriure per tu. (ambdós serveis es tarifaran a part del disseny web).

Quin és el procés i quant de temps trigarà?

Com has pogut veure anteriorment, el procés està dividit en quatre fases:
1. Concertar una trucada inicial a través d’aquest enllaç.
2. T’enviarem la nostra proposta detallada amb tota la informació de la futura nova web.
3. Una vegada acceptada, rebràs un formulari per facilitar-nos tot el contingut de la web.
4. Quan tinguem el contingut complet, rebràs un correu perquè seleccionis el dia que vols que implementem la web. (Aquell dia tindràs la teva Web completa i llesta per ser revisada i publicada)

Hem intentat que el procés sigui simple i ràpid. El temps que triguem a completar la web dependrà principalment d’un únic factor, el temps que trigueu a recopilar el contingut de la web.

És obligatori contractar la quota mensual en lloc d’un pagament únic?

Un model de subscripció no és habitual al món del disseny web, probablement és una excepció. Malgrat això, a On Bamboo hi creiem cegament i per això és l’únic model que oferim.

Per qué?
1. Oferint l’allotjament de la web garantim que el “Hosting Web” utilitzat és de la màxima qualitat i que la velocitat de càrrega sigui òptima.
2. Oferint el manteniment ens assegurem que la web sempre està actualitzada, en perfectes condicions i sense possibles vulnerabilitats davant d’atacs.
3. Oferint el disseny web amb una tarifa mensual i no en un pagament únic reduïm la inversió inicial que el negoci fa per tindre la web activa.

I el més important, és que no volem ser els vostres dissenyadors web, volem estar al vostre costat oferint-vos un suport excepcional i convertir-nos en el vostre partner digital.